Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Haziran, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Avon Soft Musk Parfüm 50 ml

Katologta parfum kokusunu denedigimde cok beğendigim pudrali kokuydu soft musk. Icinde Ylang ylang, Yasemin, Odun, Gül, Beyaz Misk oldugu yaziyor. Parfümde de gül kokusunu hic sevmem. Satin aldiktan sonra o katalogta cok begendigim pudrali kokudan tiksinir oldum resmen. Sıktığım gun surekli bas ağrısı ve mide bulantisi hissettim. O pudrali koku resmen mahvetti beni. Demek ki pudrali ve gullu parfumler bana gore degilmis bir kez daha anlamis oldum. Bu yazidan once soft musk hakkinda yorumlara baktim hafif koku diyen bile olmus. öyle parfum uzmani filan degilim fakat bu koku o kadar agir geldi ki bana resmen iki gun boyunca bas agrisindan duramadim. Gul ve pudra kokusu sevenler tercih edebilir.  Nefes darligi çeken arkadaslar sekerli fresh spor kokulara devam :) Ben de soft musk ı is yerinden bir arkadasa sattim elimde patlamadi en azindan: ) Ona buradan selam. Ise gelirken sıkmazsin umarim😁

Bayram Ziyareti Yapın :)

Çocukluğumuzun bayramları gibi olmasa da her şey... Ne el öptüğümüzde para veren aile büyükleri var şimdi ne de eskisi gibi koyu sohbetler... İnsanların vakitleri yok, acelesi çok... Bu nedenle sılayı rahimi gözetemiyoruz bile. Çünkü gittiğin zaman laf sokan akrabalar, moralini bozan insanlar, sanki senin yakının değil de kötülüğü istiyormuş gibi içindekileri kusan tanıdıklar. Eskisi gibi ne bizlerde masumiyet kaldı, ne bayramlarda tat... Buna rağmen yapılmalı bayram ziyaretleri, Gavura kızıp oruç tutmamak olmuyor deyim yerindeyse... Mutlaka yapılmalı ki ziyaretler yeni nesil unutmasın geleneklerimizi... Ölmeden önce yapılması gereken güzel bir tavsiye. Yaşlı akrabalarımızı bayramlarda unutmayın :) 

Farmasi Pure Herbal Canlandırıcı & Onarıcı Şampuan 700 Ml

Bitkisel olması nedeni ile bu aralar daha çok farmasi markasının şampuanlarını kullanmayı tercih ediyorum. En son kullandığım şampuan Farmasi Pure Herbal Canlandırıcı&Onarıcı Şampuan 700 Ml ... Çok kuru ve yıpranmış saçlarım olduğu için ve çok fazla elektriklenmesi olduğu için bu şampuanı tercih ettim. Şeffaf, renksiz ve yoğun bir kıvamı olan bu şampuanla saçlarınızı yıkadığınızda saçlarınızın biraz daha yumuşadığını kendiniz görebileceksiniz. Ama hala elektriklenmeye bir çözüm bulamadım :) İçerisinde Bitki Özleri ve Vitamin Kompleks bulunmaktaymış. Valla ben üreticilerinin yalancısıyım :) Siz de bu ürün hakkındaki deneyimlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 

Parmex Aseton Nar Çiçeği 200 ml

Günlük hayatta çok fazla oje kullanan biri değilim fakat özellikle özel günlerde düğün, nişan ve önemli buluşmalar da uyumlu bir oje bile kombine etmeyi çok seviyorum :) Uzun zamandır kullandığım aseton Parmex Aseton Nar Çiçeği 200 ml... Çok fazla oje sürmediğim için uzun zamandır bana yetiyor, uzun soluklu kullanabiliyorum. Öyle boğucu, nefessiz bırakan bir kokusu yok nar çiçekli olan asetonun kokusu. Formülünde ise IPM ve gliserin olduğu için, tırnak kurumalarına da faydalı olduğu söyleniyor. Parfümlü bir kokusu olduğu içinde kesinlikle rahatsız eden bir kokusu olmuyor :) Fiyatı da çok uygun.  Siz de bu ürün hakkındaki deneyimlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Flormar Clean Care Make-Up Wet Wipes Makyaj Temizleme Mendili

Cildimizin yaslanmamasi icin gün icinde yaptigimiz makyajin temizligi bence çok onemli. cogu zaman ihmal edebiliyoruz zararlarini göz ardi ederek. Cildimizde surekli duran fondöten rimel goz kalemi ve diger makyaj malzemeleri cildimizi yipratabiliyor. Bu nedenle eve geldiğimizde mutlaka makyajimizi cikarmayi unutmayalım ve usengeclik yapmayalim kizlar:)) Makyaj temizleme konusunda Flormar Clean Care Make-Up Wet Wipes Makyaj Temizleme Mendilini sizlere onerebilirim. Bu hijyenik mendille cildinize zarar vermeden gun içerisinde kullandığınız makyajinizi rahatlikla temizleyebilirsiniz.

Sansiro Pure Selection Body Mist 150 ml Vücut Spreyi

Merhaba, bu yazımda Sansiro Pure Selection Body Mist'ten bahsedeceğim. Bu kokunun toz pembe renkli şişesini görünce vurulmuştum. Çok şirin mi şirin bir kurdele detayı da vardı. Kokusu da çok hoş olduğu için hemen denemek için aldım ve toz pembe şişedeki vücut spreyini hemen bitirdim. Kokuyu duyanlar kavun mu kokuyor diyordu ama çok hoşuna gidiyordu bu koku insanların. Ben de dayanamadım Sansiro Pure Selection Body Mist'tin koyu pembe renkli şişelisinden de aldım. Nerden mi aldım hemen söyleyeyim. A 101 mağazalarından hehehehehe. http://www.e-sansiro.com/ 'dan da istediğiniz parfüm, oda kokusu, araç kokusu, ortam kokusu, kolonya ve traş kolonyası alabilirsiniz. Mor ve turuncu renklisini denemedim henüz ama toz pembe ve koyu pembe şişelerdekiler harika diyebilirim. :)

Tavsiye Müzikler: Goblin Stay With Me & I Miss You

Kore dizilerini izlemeyi seviyorum fırsat buldukça... Müzikleri de oldukça dinlendirici ve keyifli oluyor. Son zamanlarda izlediğim dizi Goblin. Değişik bir konusu var, Goblin, Azrail, Goblin'in gelini değişik değişik karakterler ve yan karakterler... Henüz bitmedi ama müziklerinden bazıları beni benden aldı gerçekten. Madem ki bir tavsiye blogu açtık o zaman şimdi de müzik tavsiyesinde bulunmak istedim. Umarım seversiniz... 

Farmasi At Kestanesi Balsamı (Pferde Balsam) 125 ml

Sürekli masabaşı çalışan insanların en büyük problemidir boyun ve sırt ağrıları. Ne yazık ki bu ağrılar çalışmaya başladığımdan beri sürekli bende de var ve bazen dayanılmaz seviyelere ulaşabiliyor. Doğru şekilde oturmak hepimiz için ilk adım olacak elbette... Ben de başta olmak üzere hepimiz dik oturuyoruz kızlar :) Ve boyun sırt ağrıları çekenlere de bir müjde olsun bu yazım. Ben çareyi buldum, ee sizinle de paylaşayım dedim. Farmasi At Kestanesi Balsamı (Pferde Balsam) ... Bu öneriyi okuduğumda hemen sipariş verdim ve artık kendisi benim iş yerinde masabaşı ürünüm oldu diyebilirim. Ne zaman boynumun ağrımaya başladığını hissetsem hemen bu masaj jelini kullanıyorum. Önce serinletiyor sonra ısıtıyor... Değişik bir şeyler yapıyor :)) Ve siz boynunuzun ağrımadığını hissedince mutlu oluyorsunuz. Ben gerçekten sevdim ve sürekli kullanıyorum ağrılarıma. Özellikleri: Sırt, Boyun, Eklem, Burkulma, İncinme, Bel, Fıtığı, Romatizma, Farmasi At Kestanesi bütün ağrılarda

Antalya'yı Gezin :)

Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birisidir Antalya. Akın akın ziyaretçi gelir her yaz. Ölmeden önce yapmamız gerekenlerden bir tanesi de bence Antalya'ya gitmek olmalı. Ne kadar bunaltan bir sıcağı da olsa da görülmeye değer o kadar güzel yerleri var ki. Kaleiçinde gezip Antalya Saat kulesine gidebilirsiniz, Düden şelalesine gidip gezebilir ya da Düden Park'ta yürüyüş yapabilirsiniz. Marina'ya gidip Yat turuna katılabilir, şelalelerini, antik kentlerini ziyaret edebilirsiniz. Lara'da çok güzel yerdir... Lara'ya yolunuz düşerse Düden Park'ta ve Falez Park'ta mutlaka yürüyüş yapın. Deniz kenarında yürüyüş yapmak eminim ki kendinizi daha iyi hissettirecektir. Şiir okuyan banklarda oturup Nazım Hikmet'ten, Cemal Süreya'dan, Cahit Sıtkı Tarabcı'dan şiirler dinleyebilirsiniz... :)                     

Eurofresh Advanced Care 7 Etkili Diş Macunu

Son zamanlarda kullandığım diş macunu Eurofresh Advanced Care 7 Etkili Diş Macunu... Ağız bakımı konusunda düzenli uygulamanın yanı sıra, ne uyguladığımız da önemli. Özellikle kimyasal içermemesi de son derece önemli. Önce kısa bir hatırlatma da yapalım: Diş macunun arkasındaki o renkler ne anlama geliyordu Yeşil: Doğal. Mavi: Doğal ve ilaçlı Kırmızı: Doğal ve kimyasal karışımlı; Siyah: Kimyasal karışımlı... Eurofresh Advanced Care 7 Etkili Diş Macunu'nun arkasındaki renk Mavi. Yani Doğal ve ilaçlı. Farmasi Akdeniz Bölge sorumlusu ile kısa bir görüşme fırsatımız olmuştu, yaptığımız sohbette 7 etkili de ilacın bulunmasının nedeni diş eti çekilmeleri için gerekli olan bir maddenin bulunması demişti. Valla ben onun yalancısıyım :) Ağız da ferahlık bırakan bir diş macunu olduğu için ben severek kullandım bu ürünü. Ama yine de tamamen doğal bir diş macunu daha iyi olur diye düşünüyorum. Eurofresh Advanced Care 7 Etkili Diş Macunu'nun özelliklerine bakarsak:

Listerine Total Care Zero 250 ml

Ağız bakımı için herhangi diş fırçalama sonrası bir ürün kullanıyorsanız eğer Listerine Total Care Zero da onlardan biri. Tadı konusunda çok iyi şeyler söyleyemeyeceğim ne yazık ki. Çok değişik bir tadı var ki ben açıkcası hiç alışamadım bu tada. Alkolsüz olması güzel yönü olabilir fakat gerçekten tadı hakkında olumlu düşünenler varmıdır bilmem ama beni resmen hayattan soğutuyor sabahları :) Hele ağızda çalkaladıktan sonra oluşan o dil kuruluğu bana hayatımı sorgulatıyor :) Açıkçası bu bittiğinde pek alacağımı da sanmıyorum. Migrosta Neutrogena vücüt kremi ile Listerine Total Care Zero'yu paket olarak sattıklarında almıştım Listerine Total Care Zero'yu. Ben açıkcası tadından dolayı hakkında pek olumlu şeyler düşünemedim ama belki sizler seversiniz. :) Özellikleri: Fırçalama ile ulaşılamayan alanlara ulaşır. Plağı azaltır ve önler. Diş etlerinin sağlıklı kalmasını sağlar. Nefesi tazeler. Dişleri güçlendirir. Dişlerin doğal beyazlığını korur.

Farmasi Çay Ağacı Sabunu

Güneş lekeleri büyük çoğunluğumuzun müzdarip olduğu bir sorun... Ve bir de ne yazık ki sivilce izleri ona keza... Kendi çapımda yaptığım araştırmalar sonucunda farmasinin çay ağacı sabununu deneme kararı aldım. Farmasi markası için çay ağacı serisi özel bir önem taşıyor. Diğer ürünleri denemedim ama sabahları uyandığımda yüzümü çay ağacı sabunu ile yıkadığımdan beri güneş lekelerimde ve sivilce izlerimde azalma olduğunu gördüm. Dr. Cevdet Tuna özel ürünü olan çay ağacı sabunu ile sizler de gün içinde yüzünüzü yıkayarak daha yumuşak ve daha lekesiz bir cilde sahip olabilirsiniz. En azından bende işe yaradı :)

Farmasi Phytokeratine Treatment Spray 115 ml

Kurumuş ve yıpranmış saçlar ne yazik ki herkes gibi benim de en büyük problemim. O nedenle bunun en buyuk nedeninin su icmemekten ve az su icmek oldugunu az cok hepimiz biliyoruz. Gunde az su tuketmemizin yan etkilerinden biridir sac kurulugu. Ne yazik ki ben de az su tuketen biriyim. Cok sagliksiz! O zaman öncelikle su icmeye calisacagiz. Peki ya sonra neler yapabiliriz? Tabii ki saclarimiza keratinli bakim yapabiliriz. Farmasi bitkisel olmasiyla unlu bir marka. O nedenle bitkisel bir keratin spreyini rahatlikla kullanabilirsiniz benim gibi. Farmasi Phytokeratine Treatment Spray ile saclarinizi kokten uca besleyebilirsiniz. Yıkanmış nemli saclariniza uyguluyor ve durulamiyorsunuz. Umarım işinize yarar. Su icmeyi unutmayalım :)

Oriflame The One Red Haute Couture 30673

Instagramdan alışveriş yaptığınız hiç oldu mu bilmiyorum ama ben oriflame red haute couture 30673 numarali ruju ilk alisverisimde instagramdan almistim. Dudaklariniza surdugunuzde ruju yeme istegi uyandiran bir kokusu var basta bunu soylemeliyim. Rujun tadına adeta bakmak istiyorsunuz...:) Parlak renge sahip olan bu ürün kahverengi ve bordo arasında bir renge sahip. Tam olarak su renk diyemiyorum ne yazik ki.  Ama severek kullandığım bir ürün :)

Avon Nutraeffects BB Krem 30 ml

Avon'un Bb kremini denediniz mi bilmiyorum ama ben uzun zamandır bu bb kremi kullanıyordum. Boyutu çok küçük olmasına rağmen baya yoğun... Ben esmer olduğum için en koyu tonunu kullanıyorum ve gayet güzel bir krem olduğunu düşünüyorum. Fakat kesinlikle göz çevrenize yaparken kullanımına dikkat etmenizi öneririm. Çünkü gözünüze girdiği zaman aşırı derecede yanma ve kaşınma hissi veriyor. Bu bb kremin en kötü yönü de bu olsa gerek. Ha bu bb kremle ilgili bir anımda var kaşlarıma da sürmüşüm. Farketmeden saatlerce dışarıda dolandığımı farkedince çok utanmıştım. Siz siz olun aynaya bakmadan çıkmayın :)

Hayvanat Bahçesi Ziyareti Yapın :)

Ölmeden önce yapılması gerekenlerden birisi bence küçük çocuğunuzla, yeğeninizle ya da kuzeninizle olabilir... Mutlaka onunla beraber hayvanat bahçesi ziyareti yapın... Yüzündeki mutluluk, yeni hayvanları görmenin mutluluğu sizi de mutlu edecektir.  Sadece televizyonlarda görmüş olduğu hayvanları birebir yakından görmüş olmanın hayreti yüzlerine yansıyor. Biz de yeğenimle Antalya hayvanat bahçesini gezdik... Onun mutlu olmasıyla ben de oldum açıkcası. Siz de bir haftasonunuzda böyle bir etkinlik yapabilirsiniz ...

Avon Femme Body Mist Vücut Spreyi 100 ml

Alerjik astımı olan biri olarak kokularla aram çok iyi olmadı bu zamana kadar, özellikle ağır kokular ve sert kokulara pek tahammülüm yoktur. O yüzden daha çok hafif bahar kokuları, sert ve ağır olmayan kokuları daha çok seviyorum. Hem rahatsız etmiyor hem de insan kendini bahar gibi hissediyor :) Avon Femme body mist vücut spreyi banyo sonrasında kullanabileceğiniz güzel bir ürün... Ben genellikle iş yerinde kötü koktuğumu hissettiğim zamanlar kullanıyorum bazen de odanın havası değişsin diye oda parfümü niyetine kullandığım zamanlar da oluyor. Ağır bir koku olmadığı için ağır koku sevmiyorsanız benim gibi kullanabilirsiniz... :)

Steriderm El ve Cilt Antiseptiği 100 ml

Sürekli masa başı iş yapıyorsanız, klavye ve mouse'u ailenizden daha çok görüyorsanız, sürekli ellerinizin kirlendiğini düşünüyor ve el yıkama ihtiyacı hissediyorsanız... Steriderm El ve Cilt Antiseptiği 100 ml size göre bir antiseptik çözelti :) Haricen kullanabileceğiniz bu ürün min % 70 h/h etanol, klorheksidin diglukonat, 1-3 butandiol, parfüm boya ve yumuşatıcı ajanlar içermektedir. Hali hazırda kullanmakta olduğunuz ilaçlar var ise doktorlarınıza danışmadan kullanmamanızı tavsiye ederiz. Steriderm El ve Cilt Antiseptiği 100 ml ile daha hijyenik ellere sahip olabilirsiniz. Ben şimdiden bitirdim bile :)

Ferudun Özdemir - Allah Büyük Kitabı

Çok sıkıntılı günler geçiriyorsanız eğer, bunaldığınız zamanlardan herhangi birindeyseniz ... İçinizde sindiremediğiniz haksızlık, sizi mutsuz eden durumlar varsa hayatınızda Ferudun Özdemir'in Allah Büyük kitabını okumanızı önerebilirim. Ön kapağında dediği gibi, kalbinizi ferah tutabilmek adına Allah'a teslim olmak yeterlidir bazen. Küçük aklımızla, küçük kalbimizle kaderi ve ilahi adaleti sorguladığımız anlarda bu kitap sizlere Allah'ın büyüklüğünü ve her şeyin bir nedeninin olduğunu hatırlatacaktır mutlak. O zaman ne diyoruz "Allah kime ne şekilde bir deneme takdir etmişse bu o kişi için en güzel olandır." ve yine aynı şekilde: "Bize gelen bir nimet varsa onu Allah bize o kişi ile göndermiştir." Sıkıntılı günlerinizde dost edinebileceğiniz bir kitap... Allah herkesin sıkıntılarına derman olsun... Amin!

Avon Care Glycerine Hand & Nail 100 ml

Sürekli elleriniz kuruyorsa ve el kremi kullanma ihtiyacı hissediyorsanız aynı zamanda hoş kokulu bir el kremi bulmak istiyorsanız Avon Care Glycerine Hand & Nail 100 ml el kremini tercih edebilirsiniz. İçinde E vitamini bulunması sebebi ile hem ellerinizi yumuşacık yapıyor hem de besliyor... Bu güzel el kremi sayesinde hem mis gibi kokan yumuşacık elleriniz oluyor, hem de o kabus olan el kuruma kabusundan kurtulabiliyorsunuz. Kesinlikle tercih edebilirsiniz :)

Mayn

Facebook