Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ağustos, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Loreal Paris Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem

Merhaba, özellikle ince telli, kuru, dalgalı mağdur saçlı arkadaşlara merhaba :D Çünkü düz saçlı arkadaşlar pek bilmezler ama bizim elektriklenme, kabarma, şekilsizlik gibi bir çok problemimiz var :( Bu yazı özellikle bu nedenle bu tür bayanları ilgilendiriyor. Loreal Paris Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Kremi kullandığımdan beri biraz da olsun elektriklenme problemime çözüm buldum diyebilirim. Tam olarak yeterli değil ama en azından daha iyisini keşfedene kadar en iyisi bu diyebilirim. Gold rengindeki bir tüpe sahip bu krem saçı ağırlaştırmadan, yağlı his bırakmadan, ipeksi bir yumuşaklıkla saçlarınızı hem besleyip hem şekillendirmeyi vaat ediyor. 150 ml olan bu krem 6 değerli çiçek özü taşıyormuş. Ben her saç tipine uygun olanını ve kuru sert saç olanından kullandım. Sanki kuru sert saç için olan daha etkili gibi gelmişti. Bir tüpün daha sonuna gelmiş bulunmaktayım. Ürünün internetteki fiyatları 11 tl ile 15 tl arasında değişiyor ben bu ürünü Migros'tan dah

Avon Care Yulaf ve Papatya Özleri İçeren Yüz, El ve Vücut Kremi

Tekrardan merhaba, Banyo sonrası kullandığım vücut kremim bitince hemen yenisine başladım. Avon Care Yulaf ve Papatya Özleri İçeren Yüz, El ve Vücut Kremi ... Avon'un kendi sitesinde 19,50 tl fiyatı görünmekte olan bu kremin içerisinde yulaf olduğu için, cildi rahatlatması; e vitamini olması ile cildi nemlendirmesi ve yumuşatması vaat edilmekte. Ben de bu kavanoz kremi kullanmaya başladım. Yoğun bir papatya kokusu yok hafif bir koku ve cildinizi nemlendiriyor. Siz de bu ürünü denediyseniz tecrübelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz..

Farmasi Signora Pearl EDP Parfüm

Selam! Hemen hızlı bir giriş yapayım. Normalde 50-55 tl civarlarında seyreden Farmasi Signora Pearl EDP Parfüm'ün bu ay 19.99 olunca hemen denemek için aldım. Çiçeksi & Meyveli notalara sahip, 50 ml lik olan bu parfüm çok ağır bir parfüm değil. Ama çok kalıcı olduğu da söylenemez. Özel bir kutunun içinde geliyor silindir şeklinde kapaklı bir kutu. Çok kısa bir sürede bitiyor çok kalıcı olmadığı için sürekli sıkmak ihtiyacı hissediyorsunuz çünkü. Mavi, turuncu, pembe ve sarı renklerdeki şişelerde farklı kokuları da mevcut. Siz de bu ürünü denediyseniz tecrübelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz..

Gabrini Flat Brush NailPolish 335

Merhaba kızlar, Uzun zamandır yazamadım yoğunluktan, yaz olunca haliyle düğünlerin ardı arkası kesilmiyor. Bir düğün için saks mavisi bir elbise giymiştim bu nedenle kombin için Gabrini Flat Brush NailPolish serisinin 335 nolu ojesini tercih ettim. Bu ojenin rengine resmen aşık olabilirsiniz bu ojeyi kullandığımda sürekli ellerime bakıp duruyorum :) Parıltılı ışıl ışıl bir renge sahip. Çok yoğun bir kıvamı var ve ikinci kat sürmeden bile gayet kendini gösterebiliyor. Mutlaka denemenizi isterim :) Siz de bu ürünü denediyseniz tecrübelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz..

Farmasi Misvaklı Diş Macunu

Önceden insanlar dişlerinizi misvakla temizlerlermiş. Misvak diş plaklarının oluşmasını engellerken ağız bakımınıza katkıda bulunuyor. Diş eti iltihaplarınızın iyileşmesini sağlarken, ağız kokusunun gitmesini sağlıyor. Hatta Hz. Muhammed'in misvak ı' övdüğü hadiste mevcuttur.  Bakınız: Gözlere sürme çekmek gözün görme duyusunu kuvvetlendirir. Misvak kullanmak ise ağızdaki dişleri sağlamlaştırır. “Dişleriniz sararmış olarak yanıma geliyorsunuz. Dişlerinizi misvakla temizleyin!” buyurmuşlardır. Gel gelelim farmasinin misvaklı diş macununa. Hem %100 bitkisel hem de içeriğinde misvak'ın yanı sıra çay ağacı da var. Dişlerinizde diş eti problemleri varsa eğer kullanmanızı önerebilirim. Ayrıca gerçekten ağız kokusu konusunda da oldukça iyi :) Siz de bu ürünü denediyseniz tecrübelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz..

Farmasi Sarımsaklı Şampuan

Saçları dökülenler, seyrek saçlılar blog başına :) Benim gibi önceden önlemi almazsanız çok büyük kayıplar yaşayabilirsiniz o nedenle umarım dökülmeleriniz azken önlem almaya başlarsınız yoksa benim gibi büyük kayıplar verdikten sonra saçınıza ne süreceğinizi sapıtabilirsiniz :) Lavanta kürlerimi, sarımsaklı zeytinyağlı kürler mi, argan yağlarımı hepsini denedim. Sonuç ufak ufak dipten çıkan küçük saçlar... :) Son zamanlarda da Farmasi'nin Dr. C.Tuna serisinden Vitalizing Sarımsaklı Şampuan'ı kullanıyordum faydası var mı var fakat bir süre ara verdim çünkü zaten kuru olan saçlarımda iyice kurulaşma oldu. Bu nedenle saç bakım maskesini alıp bir de öyle deneyeceğim... :) Kimyasal şampuanlar ve dış etkenlerden dolayı dökülmeler çok fazla oluyor bundan dolayı bitkisel ürünler kullanmayı tercih etmeliyiz. Ufak bir not: Zeytinyağının içine sarımsakları ufak ufak doğrayın ve bir gün bekletin. Ertesi gün banyo öncesi saçlarınızda bekletin ve yıkayın. Biraz kötü kokua

Mayn

Facebook