Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Temmuz, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Le Petit Marseillais Frambuaz & Şakayık Duş Jeli

Le Petit Marseillais markasını duydunuz mu bilmiyorum ama duyduysanız bile benim gibi söyleyemedığinizi tahmin edebiliyorum :) Nasıl okunduğu hakkında hiçbir fikrim yok inanın. En iyisimi biz le petit deyip geçelim :) Migrostan Le Petit Marseillais Frambuaz & Şakayık Duş Jeli'ni almıştım. Bu aralar bu duş jelini kullanıyorum. Aşırı şekerli bir duş jeli... Böyle duştan sonra lolipop gibi kokuyorsunuz... :) İnternette 13 tl civarında satılıyor şuan. Diğer kokularını denemedim ama duştan sonra lolipop gibi kokmak istiyorsanız tercih edebilirsiniz :) Siz de bu ürünü denediyseniz tecrübelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz :)

Farmasi Zeytinyağlı Şampuan

Zeytinyağının saçlara olumlu etkisi su götürmez bir gerçek. Hem saçlarımızın parlaklığına etki sağlar hem de özellikle kuru saçların istenen neme kavuşmasına olanak sağlar... Özellikle kuru saçları olan kişilere müjde... Farmasinin zeytinyağlı şampuanı ile saçlarınızı hem besleyebilir hem de gerekli nemliliğe kavuşturabilirsiniz. Yeşil bir şişenin içerisinde olan zeytinyağlı şampuan oldukça yoğun ve şeffaf bir görüntüye sahip.  Avcunuza döktüğünüzde lönkk diye bir ses duyabilirsiniz :) Oldukça yoğun olan bu şampuan gerçekten özellikle kuru saçlara sahip olan kişiler için rahatlıkla kullanılabilir. Siz de bu ürünü denediyseniz bizimle tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz :)

Farmasi Professional Keratin Therapy Onarıcı Saç Maskesi

Saç dökülmelerini önlemek için ne yapacağınızı şaşıranlardan mısınız? İnanın ben de öyleyim :( Bu sefer farmasi markasının yeni çıkan Farmasi Professional Keratin Therapy Onarıcı Saç Maskesini tercih ettim kullanmak için. Saç dökülmesinin en büyük nedenlerinden biri keratin olduğu için denemekte yarar var diye düşünüyorum. Ayrıca bu serinin onarıcı saç maskesi dışında şampuanı, saç bakım yağı, keratinli saç spreyi de mevcut bilginiz olsun :) Ben saç bakım yağı hariç hepsini aldım tek tek kullanıyorum şuan :) Bu onarıcı maskeyi banyo esnasında saçlarınıza yedirerek bekletiyorsunuz bir 5-10 dk civarında daha sonra duruluyorsunuz. Saçlarınızdaki keratin eksikliğine faydalı olacağını düşündüğüm bir maske. Siz de bu ürünü denediyseniz tecrübelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz :)

Elidor Co Creations Saç Kremi

Öğrencilik yıllarımda son sınıftan bu yana kullandığım saç kremi Elidor Co Creations Saç Kremi... :) Dalgalı ve karmakarışık saç yapınız varsa hem onlara şekil vermek amacı ile hemde onarımını sağlamak amacı ile kullanabilirsiniz. Ben turuncu olanı kullanıyorum Thomas Taw'ın geliştirmiş olduğu formülmüş kendisi. Bu saç kreminin saçlarınızı dış etkenlerden koruduğunu ve beslediğini söylüyor. Ben Thomas Taw,'ın yalancısıyım :) Ben de şekilsiz saçlarıma bu kremi uyguluyordum uzun zamandır başka bir kremi keşfedene kadar :)) Onu daha sonraki yazılarımda ele almayı düşündüğümden şuan burada paylaşmıyorum. Yine de şekilsiz saçlarınızı şekle sunmak için alternatif yönlerden birisi :)

Farmasi Nar Özlü Natural Soap (Nar Özlü Sabun)

Farmasi markasının sabunlarını seviyorum. Bu sabun bana nar paketi denen paketten çıkmıştı. O kadar güzel ve kalıcı kokusu var ki zaten meyveli kokulara resmen aşığım. Bitmek üzere diye hemen almak istedim ama kataloglarda çıkmıyor. Daha sonra farmasi'ye mail gönderdim. Ne yazık ki bu sabunun üretimi durdurulmuş. Zaten bizim de sevdiğimiz adamlar başkalarını sever, tuttuğumuz takımlar küme düşer, sevdiğimiz sabunlar üretimden kalkar alıştık :) Piyasada kalan giden tüm narlı sabunları almayı düşünüyorum açıkcası. Keşke üretimi bitmeseydi. Böyle bir sabunun üretilmemesi yazık olmuş. Burdan farmasi yetkililerine sesleniyorum. Elinizde narlı sabun varsa lütfen ben hepsine talibim :) Siz de bu ürünü denediyseniz tecrübelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz :)

Maybelline Volum Express Colossal Mascara Siyah

Benim gibi uzun kirpikleriniz varsa günlük hayatta çok fazla rimel kullanmanıza gerek yoktur. Ben de nadir olarak rimel kullanmayı tercih edenlerden biriyim. Günlük hayatta genelde çok fazla makyaj yapmıyorum. Çok nadir zamanlarda :) Maybelline Volume Express Mascara Colossal gerçekten çok etkili bir maskara ve uzun zamandır bu rimeli tercih ediyorum. Uzun zamandır kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım. Kirpiklerinizi hacimlendiriyor, gözlerinizi yormuyor. Zaten bu rimel de 9 kat daha etkili göstermeyi hedefliyor. Daha hacimli kirpikleriniz için bu rimeli tercih edebilirsiniz. Siz de bu ürünü denediyseniz tecrübelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz :)

Avon 1 Pulse Kadın EDT

Bu aralar denemek için Avon 1 Pulse Kadın EDT parfümü kullanıyorum. Frambuaz, gül, hanımeli karışımından oluşan çiçeksi odunsu bir kokuya sahip mor kapaklı şişede değişik bir kokuya sahip ... Ekşi desem ekşi değil, ağır desem ağır değil, gerçekten farklı bir koku ve rahatsız edici bir koku değil. Hoş bir koku desem çok hoş bir koku da diyemem ama gerçekten farklı :) Yine de rahatlıkla kullanabileceğiniz çok kalıcı olmamakla birlikte sizi idare edebilecek bir parfüm. Siz de bu ürünü denediyseniz tecrübelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz :)

Farmasi High Performance Fondöten

Bu zamana kadar bir çok fondöten kullandım ama benim favorim Farmasi High Performance Fondöten oldu :) Çok kremsi bir fondöten olmasına rağmen bir kaç damlası tüm yüzünüzü kapatacak kadar kaliteli bana göre. Normal fiyatı 80 tl civarında ama bazen 30 küsür liraya indiğinde yakalayabilirseniz mutlaka alın çünkü çok bereketli bir fondöten kullan kullan bimiyor :) High Performance Fondöten Light Champagne , High Performance Ivory Beige, High Performance Fondöten Pastelle olmak üzere üç rengi var ben esmer olduğum için High Performance Fondöten Pastelle olanı kullanıyorum ve gayet memnunum... :) Bu fondötenin hem yaşlanma karşıtı, hem güneşin zararlı etkenlerine karşı koruduğu iddia edilmekte. Gün boyunca yüzünüzden gitmediğini de söyleyebilirim... Siz de bu ürün ile ilgili deneyimlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Caudalie Vine Activ Detox Yağı

Caudalie Vine Activ Detox Yağı Caudalie markasının  gece bakim yağı detox icin kullanilmakta. Gece yatmadan once 6 damla seklinde kullanabilirsiniz. Goz çevresine surulmemesine ozen gosterilmesi gerekiyormus. Bende de Caudalie Vine Activ Detox Yağının 1 milim texter tupu mevcuttu. Hemen kullandim bugun. Cok değişik bir kokusu varmis. Icinde uzum, lavanta ve portakal yaglari, gul miski karışımı varmis. Ama daha cok biberiye ve kekik gibi bir kokusu var. Biz de bugun babamla kullandik yuzunuzde bir yumusaklik ve kayganlik hissi veriyor. Urunun 30 mlmi 130 tl filan piyasada.  Meraklilarina duyrulur

Farmasi Romantic Kiraz Nar ve Badem El ve Vücut Kremi

Hani çocukluğumuzda bakkallardan aldığımız ve hala satılmaya devam eden big babol sakızlar vardı hatırlarmısınız... Meyve aromalı değişik sevdiğimiz bilindik koku :) Bunu neden mi hatırlatıyorum ? Çünkü Farmasi Romantic Kiraz ve Badem El ve Vücut Kremini kullandığınızda big babol sakız gibi kokuyorsunuz :) Hatta banyo sonrasında kullandığımda yeğenim bana sakız kokuyorsun bana da ver demişti :D Açıkcası bu koku ile dışarıya çıkmayı pek istemeyebilirsiniz. Zaten yeni kataloglarında da bu kremi hala göremedim. Bu krem bana nar paketi denilen paketten çıkmıştı. Galiba artık satılmıyor. Yürüyen sakızlar olarak dolaşmayı pek isteyeğinizi de pek sanmıyorum açıkcası :)

Incia Lip Balm Tarçınlı Doğal Dudak Besleyici 6gr

Çok su içmemenin nedenlerinin biridir dudak kuruluğu. Çok su içmememiz kötü. Bu nedenle çok su içmemiz gerekiyor bunu başarmalıyız :) Dudak kuruluğu yaşıyorsanız dudak balmları gün boyunca olmasa da öğünden  öğüne dudaklarınızı nemli tutarak dudaklarınızdaki kuruluğu giderebilir. Incia Lip Balm Tarçınlı Doğal Dudak Besleyici bunlardan biri...İçeriğindeki doğal yağ, bitkiler, saf balmumu olduğu söylenmekte, Shea, hindistan cevizi yağlarının besleyici etkisiyle dudakların nemli kalmasını ve beslemesini vaad etmekte. Tarçından çok biberiye gibi bir kokuya sahip. Ve sanki karabiber de kokuyor :) Beyaz renkte dudaklarınıza renk vermiyor. Bazı meyve aromalı balmlar gibi renk vermiyor yani dudaklarınıza. Sadece şeffat parıltılı bir görüntü. Bioarge Laboratorlarında test ediliği ve %100 doğal iddiasında bulunan bu balm, 22,50 tl'ye satılıyor... İsteyenler alıp deneyebilir :)

Caudalie Paris Vine Activ Işıltı Verici Serum 10 ml

Caudalie Paris Vine Activ Işıltı Verici Serum'u ilk defa bugün kullandım. Kullandığım andan itibaren yüzümü yumuşacık hissediyorum. Ürünün orjinalinin 30 ml 185 tl. :( Yorgun olduğum için hemen avcuma biraz alıp yüzüme, boyun ve dekolte bölgeme birazcık sürdüm. Gerçekten yüzümde bir hafiflik, serinlik ve yumuşaklık hissediyorum. Özellikle makyaj yapmayı düşünmediğiniz günler kullanabilirsiniz. Yüzünüzde bir doğallık ve ışıltı hissedeceksiniz.Işıltı verici Serum Yoğun Savunma kürü olarak geçen bu kremin yüzünüzü çevresel kirlilik, stres gibi serbest radikallere karşı koruyarak kırışıklık karşıtı olarak azalmasına yardımcı olduğu söylenmekte. Sabah ve akşam olmak üzere, yüz, dekolte ve boyun bölgenize uygulayabilirsiniz. Fiyatı baya fazla ama en kötü yönü de bu olsa gerek :(

Mayn

Facebook